top of page
Anchor 12

Huwelijk

Bij het denken aan de Liefde,

Heb ik de Liefde lief.

En het is de Liefde tot u, Geliefde,

Die mij tot die Liefde hief.

                            Herman Gorter

 

Jullie gaan trouwen! 

Jullie lopen over van Liefde…

Romeo en Julia verbleken naast jullie…

Jullie willen de dag van je leven beleven, en dat op jullie persoonlijke unieke wijze.

Samen met al wie jullie lief is de Liefde vieren in heel zijn volheid!

Jullie hebben de locatie van je dromen gekozen.

Willen jullie met mij in zee gaan, dan kom ik naar jullie toe voor een eerste kennismaking. Ik stel vragen over hoe jullie elkaar hebben leren kennen en wat er daarna allemaal gebeurde. Het zal een getuigenis worden van jullie liefde en waarom jullie voor elkaar hebben gekozen.  Vervolgens maak ik van al deze verhalen, één verhaal die ik tijdens de ceremonie zal voordragen.  Een getuigenis afleggen ten overstaande van al wie jullie lief is, heeft een bijzondere betekenis en waarde. 

 

NÓG IETS SPECIALERS?  

En willen jullie dat er nog meer liefdeswoorden op deze dag worden uitgestrooid, dan zoek ik de poëzie, de proza of het sprookje etc., wat jullie liefdesverhaal verder zal omringen. Natuurlijk kunnen jullie vrienden en familie ook tijdens de ceremonie spreken als zij dat willen, ik kan desgewenst iedere spreker aankondigen. Samen met jullie vrienden en familie bouwen we de viering en maken we er een onvergetelijke gebeurtenis van!

 

PRAKTISCHE ZAKEN.

 Willen jullie  het officiële gedeelte ook door mij laten doen, dan wordt ik voor een dag  een “buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand” , een “Babs”. Maar jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om dit officiële gedeelte op het stadhuis te doen, om dan vervolgens de hele ceremonie nog eens over te doen, maar dan in geuren en kleuren, op jullie eigen unieke wijze, zoals hierboven beschreven, en natuurlijk op jullie droomlocatie!  En dat wordt dan natuurlijk de “echte” LIEFDESCEREMONIE!

 

Liefdesgedicht

Berceuse nr. 2

Bea van den Berg

info@beaspreekt.com

+31 6 30 80 30 05

Spreken • Presenteren • Coaching • Acteren • Schrijven

bottom of page